Selecteer een pagina
Het was dan wel voor een filmpje, het zag er wel behoorlijk gezellig uit meteen in huis toen ik twee kerstbomen in huis haalde vorige week! Ik had hier thuis een draaidag voor een filmpje voor Renault Life. Ik werd geïnterviewd over mijn passie en wat ik doe: interieurstyling. Een hele crew kwam hier langs en het in het filmpje moest er een kerstboom opgetuigd worden. Ik heb alle tuincentra gebeld, maar een echte kerstboom: dat ging niet lukken. “Daar is het echt nog te vroeg voor mevrouw” kreeg ik te horen. Dat weet ik wel…. Maar het is dan ook voor een filmpje! En stiekem is kerst altijd leuk natuurlijk. Voor het eerst dit jaar dan een kunstboom in huis gehaald. De mooiste vond ik op www.wehkamp.nl Een besneeuwd boompje van 150 cm die er best wel echt uit zag! Nu ook nog in de sale!
Ik wilde ook graag een alternatieve kerstboom laten zien in het filmpje. Ik vond deze mooie olijfboom bij een bloemist in de atad en zag meteen helemaal voor me hoe hij eruit zou zien met lichtjes en ballen erin! 
En meteen: kerst in huis. It’s beginning to look a lot like christmas! En dat vind ik helemaal niet erg. Ok…. na de draaidag is het kunstboompje nog even naar boven verhuisd. Maar de olijfboom met lichtjes erin blijft mooi staan! En de lichtjes gaan elke dag aan!

Ik houd jullie op de hoogte over het filmpje voor Renault Life. Dat komt eind volgende week online te staan! 

Zijn jullie al bezig met een beetje kerst in huis? 

Liefs, Sanne 
Ook de poster van designjungle.nl mag niet ontbreken in ons kerstige huis….. 
Kerstversiering van de action.