Selecteer een pagina
Wat een stress. Wat een deadline: 22 december(afgelopen zaterdag) vierden we het jaarlijkse kerstfeest met vrienden. Waar dan? In onze garage. Maar die is nog helemaal niet af toch? Nee. Klopt. Super nog niet af. Maar hee: het is wel een grote ruimte met nog niet al te veel erin. Dus leent zich uitstekend voor een feestje toch? De klusjesmannen werden redelijk gek van mijn deadline volgens mij. De muren waren net gestuukt. Tot 16.55 uur ben ik bezig geweest en om 17.00 uur stonden de eerste mensen voor de deur. Maar: het is gelukt! Gelukt om een heel geslaagd kerstfeestje neer te zetten! Pffff…. Nu ben ik kapot. Echt. Maar: het was het waard hoor!

Zo zag het er vorige week nog uit….

Kersttafelstyling met de tafelklemmen van intratuin. Daaraan wat groen van het tuincentrum. En discoballen die ik de laatste tijd heb verzameld. 

Met de stukloper nog op de vloer (coating moeten we nog aanbrengen), de muren nog een beetje nat van het stuken, wandjes die nog af zijn en nog geen heet water, alleen koud is het toch een geslaagd feestje geweest!

Voor herhaling vatbaar!
 Volgend jaar weer bij ons!

Liefs, Sanne