Selecteer een pagina
It’s all in the details. En dat is echt waar denk ik. Details in de vorm van persoonlijke dingen maakt je interieur echt bijzonder. En deze accessoires en details maken je huis echt persoonlijk. Zeker als de accessoires een mix zijn van nieuwe en oude dingen. Dat afwisselen is erg belangrijk en geeft je huis karakter. 

Deze nieuwe pot van de kwantum, mixt bijvoorbeeld erg goed met het grijze servies wat ik tweedehands op de kop tikte van een styliste die dit uit Marrakech had meegenomen. 
In de pronk kast staan allemaal mooie dingetjes die ik door de jaren heen verzamelde. Deze oude batik stempels bijvoorbeeld. Ik ben niet zo’n reiziger hoor, heb zelfs nog nooit gevlogen, maar ons huis ziet er door de mooie accessoires die andere uit die landen meenamen wel werelds uit. 
Deze nieuwe “nep” skull ligt op een stapeltje vintage tegeltjes in de kast. 
Deze vintage metalen bakken zijn echt schatten op zich, vind ik. Heel tof dat ze zo als opberg plek weer een tweede leven krijgen. 
Deze veren vonden we in de rivier afgelopen augustus toen we in de Ardennen waren. Bo en mijn moeder hebben ze uit het water gevist. Een leuke herinnering. In een nieuwe pot van kwantum staan ze mooi te wezen! De print van lovewarriors (van de olifant) blijf ik nog steeds zo mooi vinden! Dus die mocht ook niet ontbreken in de pronkkast. 

Welke stukken maken jouw interieur persoonlijk? 

Liefs, Sanne