Selecteer een pagina
Ik ga toch weer aan de slag met de kinderkamer van Bo. Het is steeds niet helemaal naar m’n zin en ik ben stiekem alweer een beetje klaar met het jungle thema…. 
Bo zelf ook, zegt ie. Gelukkig vindt hij het leuk om mee te denken over dit soort dingen. Hij ziet ook altijd meteen als ik iets veranderd hebt of als er iets nieuw is. Visueel ingesteld dus! 

Dus het leek me leuk om samen met hem er een ruimte kamer van te maken. Alles muren en zelfs het houtwerk en het plafond worden grijs. Ik heb toffe muurstickers met sterren, planeten en een raket gekocht via aliexpress en de glow in the dark muursticker van een maan is er ook al! Dat wordt cool denk ik!
Laatst via een facebook pagina van de buurt waar we eerst woonden heb ik voor tien euro een bureautje (geel) met schoolstoeltje van iemand kunnen overnemen. 


Bo is nu 4 en dan wil hij (hopelijk) ook wel steeds wat vaker op zijn kamer spelen…. Hij heeft natuurlijk laatst al een tof speelhuisje/chill huisje gekregen, dus soms wil hij ook even in alle rust ipadten op zijn kamer in z’n eigen huisje. Dat is wel heel fijn voor hem. En stiekem voor mijzelf ook. Alleen zichzelf vermaken moet hij echt nog steeds een beetje leren namelijk…. 


Bij deze wat inspiratie voor hoe ik de kamer ongeveer voor me zie….


bron: http://www.milkmagazine.net/

Dus donker gecombineerd met wat geel? 

Het maan vloerkleed is ook al besteld. 

Net als de glow in the dark maan muursticker.
Uiteraard deel ik straks, als de kamer af is, het resultaat met jullie!

Liefs, Sanne