Selecteer een pagina

In m’n eentje sliep ik 1 nachtje in hotel Los Enamorados. Een ontzettend kleurrijk en bijzonder hotel in het noorden van Ibiza. Het sfeertje daar is zo cool en bijzonder. Ik ben altijd totaal geïnspireerd als ik daar ben geweest.

Terwijl het toch iets heel anders is dan mijn eigen stijl. Hier voel ik me ook helemaal bij thuis. En het zorgt ervoor dat ik in ons nieuwe huis wat meer kleur wil gaan toepassen.

Het was wel echt heel apart om in m’n eentje in zo’n luxe hotel een nachtje te verblijven. Ik hees mezelf in een pailletten glitter top en op naar het restaurant.

Ik heb voor mezelf frietjes en nog iets van de kaart besteld. Terwijl ik daar op wachtte heb ik een cocktail op het terras gedronken, in mn eentje. Wn het eten heb ik in mijn eentje (weer) op m’n eigen balkonnetje bij de kamer opgegeten. En ik kan je dus vertellen. Ik vind in m’n eentje zijn dus heel erg fijn. Speelt ook wel mee dus dat it een hele fijne plek is. Beetje reuring van het terras, het uitzicht op zee is waanzinnig en het ruikt er zelfs lekker (ook belangrijk).

Helemaal geïnspireerd en opgeladen ging ik dus de volgende dag weer erop uit, om m’n vriendinnen op te halen van het vliegveld. Dat was onvergetelijk. Maar ook dit nachtje lekker in m’n eentje zal ik niet snel vergeten.

Liefs, Sanne