Selecteer een pagina
I’m dreaming of a white christmas…. met het huis al vrij vol met babyspullen (een box, af en toe een kinderwagen, een verschoonkussen op tafel), wilde ik toch ook wel graag wat kerst in huis. Buiten in de tuin heb ik de echte boom van www.odenneboom.nl neergezet. 
En binnen: de nep boom die we vorig jaar kochten. Het is niet een hele grote boom, 1.50 m namelijk, maar gezellig is ie wel! 

Zelfs zonder versiering zou hij al top zijn! Ik wilde eigenlijk alleen de lichtjes erin. Maar Bo stond erop dat de boom ook echt gewoon opgetuigd zou worden. Meteen de dag nadat Sinterklaas jarig was, dus op 6 december, hebben Bo en ik de boom neergezet en opgetuigd. Altijd zo’n gezellig moment!

all pictures and styling: @enstijl
Ook in de rest van de woonkamer heb ik het kerstig gemaakt:
De papieren sterren kocht ik bij Ikea. 
all pictures and styling: @enstijl
Bij de wit geschilderde riad deuren staan ze super cool! 

Hebben jullie het al helemaal kerst in huis? Of wachten jullie het nog heeeeel eventjes af?

Liefs, Sanne