Selecteer een pagina
Ik was uitgenodigd voor het Ikea event genaamd #IKEALAB (het eerste, volledig energie neutrale IKEA evenement ter wereld) wat vandaag plaats vond in Zaandam. Op een oud industrieterrein met echt de vetste oude loodsen en panden (ik wil daar wel wonen!) staat ook een restaurant, genaamd Lab44, waar het evenement plaats vond. Het pand heeft een prachtige, industriële sfeer wat zich goed leent voor een presentatie van verschillende nieuwe collecties en samenwerkingen van Ikea voor de komende jaren. Ook kregen we alvast wat te zien van de nieuwe catalogus voor 2018 en kregen we die ook al mee naar huis! Ik ben op dit moment dan ook die fijn aan het doorbladeren in bed. Het draait dit komende jaar bij Ikea allemaal om het omarmen van de onvoorspelbaarheid. En: om het zo inrichten van je huis, zodat iedereen zijn/haar favoriete ding kan doen. Kinderen liggen op de bank of in een fijne stoel een spelletje te spelen op hun iphone of ipad, vader kijkt voetbal op de bank en moeder werkt nog wat met haar laptop aan tafel: dat idee.
Dat idee komt ook terug in bijvoorbeeld de bank: VIMLE (vanaf 449,- voor een drie zits bank) die dit jaar ook op de cover staat van de catalogus. Deze bank kan je uitbreiden en ook weer verkleinen en zo dus steeds aanpassen aan je woonsituatie. Hij leeft als het ware met je mee.
Een mooie leefbank, die heerlijk zit overigens (tijdens het praatje konden we fijn op deze banken neer ploffen).
Bank: VIMLE

Samenwerking met Piet Hein Eek.

Prachtige, duurzame stoelen! Stoel EDGER is mijn favoriet (69,95 euro per stuk).

In ieder geval was er ook weer genoeg “groene” inspiratie!


Ik ben erg benieuwd naar de samenwerking van Ikea met het merk: HAY (de collectie genaamd: YPPERLIG). Het voorproefje zag er prachtig uit. En ook de nieuwe samenwerking met Piet Hein Eek zag er heel cool uit (dat aardewerk!!). Verkrijgbaar vanaf februari 2018….

Na heerlijke hapjes (je kunt hier dus ook heerlijk eten, bij LAB44) en drankjes met @interiorjunkie en @bintihome, ging ik vol inspiratie weer naar huis.

We kunnen dus weer een hele hoop mooi nieuws verwachten van IKEA dit jaar!
De nieuwe catalogus valt tussen 15 en 26 augustus bij je op de mat!

Liefs, Sanne