Selecteer een pagina
Ja hoor, ik ben er ook mee bezig geweest: een echt “ikea-hack”. Ik heb het Ikea DUKTIG keukentje voor Jip een make-over gegeven waar je U tegen zegt. Nou, eigenlijk valt het wel mee, wat ik er allemaal aan veranderd heb. Maar het resultaat is top en het ziet er wel degelijk compleet anders uit dan de originele variant. Ik heb onze eigen “grote mensen” keuken na proberen te maken.
Ik wilde eerst echt met betonciré werken, maar dat is toch wellicht wat overdreven voor een keukentje voor iemand van 1…. Dus heb ik het werkblad en de zijkanten geverfd met matte muurverf van Histor die ik nog had staan. De pot stond al een tijdje en was niet helemaal goed afgesloten, dus de verf was hier en daar wat klonterig en dikker. Maar dat was voor het betonciré effect juist wel goed!

De greepjes en de kraan spoot ik goud, met gouden chrome spuitbus van de action. Ik weet niet hoe lang dit houdt, maar goed, dan kan ik het altijd weer een beetje bijwerken.

(onze eigen gouden kraan)

Ook kreeg Jip dezelfde soort accessoires bij haar keukentje als ik ook in de keuken heb (een tajine mandje, houten pollepel en zelfs een “mooie achterwand”. Zo lijkt het eigenlijk behoorlijk op onze eigen keuken! Nu maar hopen dat dit ervoor zorgt dat ze niet meer alle lades van onze keuken overhoop haalt, maar alleen nog in haar eigen keuken gaat klooien…. Wat denk je?

styling and pictures: @enstijl
Liefs, Sanne