Selecteer een pagina

We are back! We had a lovely scandinavia trip. Later I will obviously write more about it here on my blog. I bought some things in Sweden (Goteborg) and Copenhague…. I could not resist, but was able to keep it down a little I think. Here are my treasures for the kitchen and dining table I found at Sostrene Grene (mostly). Copenhague is super expensive, but this shop is very well priced and a great budget option for shopping in Denmark! 

………………………….

We zijn weer terug. Van een fijne vakantie in Scandinavië (daar later zeker meer over op mijn blog). Ik heb mezelf redelijk kunnen inhouden, vind ik zelf. Hier wat schatten die ik gevonden heb voor de keuken en de eetkamer (voornamelijk van Sostrene Grene). Kopenhagen is ongelofelijk duur. Maar deze winkel is zeker betaalbaar en dat maakt het winkelen daar nog een stukje leuker!
Goud kleurig bestek stond al een tijdje op mijn lijstje. De vorken, lepels en messen waren 2 euro per stuk…. 
Ik ben de laatste tijd echt gek op mooi servies! 
Golden details….