Selecteer een pagina

Ik ga dit huis missen. Zeker weten…. Ik heb onwijs veel zin in verhuizen hoor, want: zin ook in het nieuwe huis. Maar ik ga deze plek wel degelijk erg missen. De ruimte, maar vooral de sfeer in de slaapkamer/badkamer. De airbnb ruimte…. En de tuin en het hout sprokkelen voor de houtkachel. De zonsondergang kijken boven het weiland met een wijntje voor het huis…. De locatie…. Ik ga dat allemaal ontzettend missen als we straks weer centrum Haarlem wonen. Maar er komen ook weer andere leuke, hele andere, dingen voor terug natuurlijk.

De ruimte die ik het meest ga missen is onze slaapkamer/badkamer. Die is precies zo geworden als hoe ik het in mijn hoofd had. En er hangt zo’n heerlijke sfeer. Het feit dat je zo vanuit het warme bad je bed in kan duiken en de sunshower onder de douche…. Dat maakt deze ruimte tot een hele bijzondere, fijne, warme ruimte.

Ook is de tuin natuurlijk echt bijzonder. Zo groot dat we makkelijk een boomhut kwijt konden. En waar we veel vuurtjes hebben gemaakt in de zomer. Vooral leuk met het partijtje van Bo toen we al die kids konden ontvangen en een wedstrijdje (wie het beste vuur had) deden en marshmallows gingen roosteren.

De fotogenieke trap ga ik ook missen. Het licht valt er altijd zo prachtig op.

Ook een absolute favoriete poseerplek voor de katten, zoals jullie kunnen zien….

Dus ja, ik ga het hier zeker missen. Misschien wel een traantje laten. Dat weet ik niet.

Hier kun je de home tour van Interiorjunkie even bekijken! En de binnenkijker die ik zelf fotografeerde: https://enstijl.com/binnenkijken-bij-enstijl-in-de-oude-school/

Het was een bijzonder project, een enorm groot project. Wat ons beide bijna een burn-out in hielp, wat echt niet altijd fijn was met twee kleine kids verbouwen. Maar waar we ook veel mooie herinneringen aan hebben. Dus we gaan het missen. Maar ook veel zin in het nieuwe avontuur!

Liefs, Sanne