Selecteer een pagina

Naar Ibiza, in m’n eentje, voor werk. Wat spannend hee! Begin juli ging ik voor het eerst en ik ben nu net terug van de tweede keer (waarin we de punten op de i hebben gezet).

Vooral het vliegen helemaal alleen vond ik best een ding. Heenweg ging erg goed. De terugreis (van de eerste keer) met de storm Poly die door Nederland raasde was echt minder fijn…..Maar hee: ik heb het gedaan!

Ik ging samenwerken met Evelyn Struik (wij zijn nu ENstudios). Zij moest naar ibiza om een mooie villa van een BN’er (blijft nog eventjes geheim) opnieuw te restylen. En ik heb geholpen. Doen waar ik goed in ben, op mijn favoriete eiland. Super vet!

Dat betekent dan dus veel sjouwen. Veel shoppen. Plannen maken en meteen al beginnen met schuiven. Dan gaat het leven en dan krijg je inzicht in wat de ruimtes van zo’n huis nodig hebben. We startten met een moodboard, veel lullen en er achter komen dat we heel erg op 1 lijn zaten voor dit project. Dat is wel echt fijn! En van daaruit hebben we verder gewerkt. Sinds begin juli elke dag contact met weer meer ideetjes.

We hebben al veel kunnen doen in die eerste week van juli. En nu zijn we dus terug geweest. Weer bijna een week. We hebben echt hard gewerkt en het is me toch een partijtje mooi geworden joh! Ik ga het eindresultaat uiteraard dan hier ook delen. Met wat voor en na foto’s. Dat volgt zsm. Met een complete binnenkijker van dit project erbij.

Liefs, Sanne