Selecteer een pagina

Deze zondag was onze laatste dag op Ibiza. Heel winderig en fris was het, die ochtend. Dus we hebben wel wat strandjes bezocht, maar zijn er niet heel lang gebleven.

Later kwam gelukkig toch de zon nog door, dus die hebben we zeker nog eventjes gezien. Waar we toen geluncht hebben?

Wéér bij atelier ibiza numero 74 in Santa Gertrudis. Gewoon echt een lekkere plek, met goed eten, wat te doen voor de kids en een mooi interieur.

Jip heeft geschilderd en armbandjes gemaakt aan de grote knutseltafel. Bo wilde eerst niet echt, maar is later toch wel gaan mee doen en heeft super coole armbandjes voor zichzelf geknutseld.

Alles van de kaart is aan te raden, maar vooral de pancakes, de burger en de chicken hot dog vonden wij heel lekker.

Je moet op Ibiza goed een beetje kijken wanneer de supermarktjes open zijn en tot hoe laat. We hadden gelukkig in de middag (voor de lunch) al even wat gehaald), want later waren ze eigenlijk allemaal dicht.

Aan het eind van de middag hebben we op het terras van het appartement nog wat gedronken in de zon en zijn we vroeg naar bed gegaan om een beetje fit te starten aan de terug reis de volgende ochtend.

What can I say. Het was best wel weer een pittige vakantie, met twee kids en Mari die zich niet elke dag goed voelde…. Maar het eiland is fantastisch. En ik ben erg benieuwd hoe het daar is als het er nog ietsje warmer is. We gaan zeker een keertje namelijk. Dus dat gaan we meemaken. Ik ben benieuwd!

Ik ga binnenkort nog uitgebreid alles delen over het appartement wat wij gehuurd hebben op Ibiza. Dus houd mijn blog goed in de gaten!

Liefs, Sanne