Selecteer een pagina

Nou, ik had me er helemaal op verheugd: elke zaterdag hippie markt bij Las Dalias in het noorden van Ibiza. Had er zo’n zin in. Maar net deze zaterdag, waren ze dus dicht! Geen hippie markt! Zo balen…. We hadden zelfs op de website gekeken en alles gecheckt, maar dit was was blijkbaar de eerste zaterdag na nieuwjaar en dan zijn ze dus als enige zaterdag van het jaar dicht.

Achteraf gezien hadden we beter dan naar de vlooienmarkt in San Jordi kunnen gaan. Dat was ook heel leuk geweest en ik kwam er achter dat dat wel open was…. Maar goed, dat is voor een volgende keer. En die hippie markt dus ook. Ook voor de volgende keer. Want dat wil ik wel een keertje zien natuurlijk.

We zijn wat baaitjes in het Noorden afgegaan, zoals Cala Pada.

Daarna gaan lunchen bij The Boat House in Cala san Vincent. Een leuk tentje, met erg lekker eten. Interieur is wel erg boot en varen georiënteerd…. Maar het terras is fijn. De kids kunnen op het strand spelen als je op het terras zit, dan kan je ze een beetje in de gaten houden, dus dat is top.

Een aanrader: de chicken kebab. Smaakte me erg goed.

We waren er in de ochtend achter gekomen dat Jip haar jasje was vergeten op het strandje bij La Escollera. Zo balen. Want af en toe was het echt wel fris en de bedoeling dat ze een jasje aan had, en dit was het enige vest of jasje dat mee was. Toch nog weer even langs La Escollera gereden en wat denk je? Het jasje lag nog precies op de plek op het strandje waar Jip hem vergeten was. Bo vond hem en was heel trots en blij.

s’ Avonds hebben we weer wat gegeten in het appartement.

Wel een aanrader dus; het noorden van Ibiza. Het is er wat rustiger. Maar goed, nu dus iets te rustig, omdat het marktje dicht was…. Volgende keer beter.

Meer in de volgende blogpost….

Liefs, Sanne