Selecteer een pagina

Ja, vrijdag op Ibiza. Inmiddels leerden we de weg zo op het eiland al een beetje kennen. Echt leuk om het te verkennen met zo’n stoere auto.

Deze vrijdag zijn we het strandje:

  • “cala d’hort” wezen verkennen. Mooi weer joh daar!
  • Ook zijn we naar Ibiza stad gereden, omdat Mari het steeds toch een beetje koud had en een extra vest nodig had 😉 Kan gebeuren he. Dus eventjes snel wezen shoppen. Wat dus echt prima kan daar in Ibiza stad.

Daar hebben we bij een supermarktje wat gehaald voor de lunch en aan een strandje dat opgegeten. Een strandje in Ibiza stad dus. Naast een woonwijk. Maar erg mooi en rustig.

Daarna zijn we een drankje gaan drinken bij La Escollera. Een hoog gehalte van zien en gezien worden, vond ik. Wel leuk hoor, maar een beetje too much. Duurde laaaaang voor we geholpen werden ook, ze hebben valet parking…. Dikke auto’s, veel mensen met botox, dure dingen op de kaart. Maar: erg mooie locatie en de kids konden op het strandje spelen terwijl wij een wijntje dronken. Dus best wel fijn. En het eten rook heerlijk, moet eerlijk erbij gezegd worden. Ook het afrekenen duurde onwijs lang…. Dus de service was niet heel geweldig. Maar goed, wellicht hoort dat er een beetje bij. Druk was het namelijk ook wel echt. Dus het is ze vergeven. Het leek wel of heel Ibiza hier zit, in de winter. Het is dan ook een van de weinige echt restaurants die het hele jaar door open zijn. Ze zijn overigens open tot 19.00 uur meestal. Maar twee maanden per jaar zijn ze tot wat langer op en kan je er dus ook dineren.

Een paar BN’ers gespot, dus we konden weer naar huis.

Daar hebben we dan ook gegeten (scheelt wel echt om op Ibiza een keukentje te hebben in je appartement qua geld….).

Meer in de volgende blogpost over Ibiza.

Liefs, Sanne