Selecteer een pagina

Op donderdag ben ik in de ochtend even alleen met Jip op pad geweest. De mannen wilden chillen in het appartementje. Nou, prima, dan gaan wij proberen te winkelen. In ieder geval: op naar Sluiz. Een befaamde winkel in Santa Gertrudis. Ik vond het wel cool, maar ook heel kitsch en hysterisch. Niet helemaal mijn stijl natuurlijk, maar de moeite die ze erin hebben gestoken is tof om te zien en Jip en ik vonden het erg leuk even rond te kijken. Toch maar iets kleins gekocht: een messing kleurige spaan voor de keuken…. Dat was ook het enige wat een beetje betaalbaar was, dus dat heb ik toen maar even voor mezelf gekocht 🙂

de wc’s….

Daarna zijn Jip en ik weer naar atelier ibiza numero 74 gereden. Want dat is echt een fijn plekje en het bananenbrood was zo lekker. Allebei een stuk dus en wat drinken erbij. Echt fijn!

We zijn ook nog even langs Can Muson (een duurzame, biologische farm) gereden. Maar ik vond het er niet suuuuper interessant uit zien en je moest ervoor betalen, dus ik dacht: dat doen we wel een ander keertje met Mari en Bo erbij. Dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen trouwens, de hele vakantie. Maar goed: wie weet ooit nog een andere keer.

In de middag zijn we nog naar een strandje (Cala vaderla) geweest en naar de paarden wezen kijken van Peter en Maggy (waarvan we het appartement huurden). Echt een mooie plek, weer met uitzicht op Es Vedra, waar de kids het erg leuk vonden om eventjes te kijken. Uiteindelijk durfden ze toch ook allebei een paard te aaien. Weer iets overwonnen en iets gedaan wat ze eigenlijk spannend vonden.

S’avonds hebben we gegeten (zelf wat gekookt) in het appartement en zijn voor de verandering weer eens vroeg gaan slapen. Het is vermoeiend hoor: op vakantie met kinderen. Dat is gewoon hard werken. Dus rond 20.00 uur ben je gewoon kapot.

Meer in de volgende blogpost.

Liefs, Sanne