Selecteer een pagina

Inmiddels was het woensdag. En dit uitzicht op Es Vedra blijft natuurlijk niet normaal mooi. Toch?

Van te voren (in Nederland) had ik een afspraak bij een tattoo artist ingepland voor deze dag. Dus wij weer naar Ibiza stad. Eventjes zoeken, maar de tattoo shop gevonden hoor! Wat een rariteiten kabinet, super vet! Hier heb ik een tattoo laten zetten, met de woorden: Follow the sun. Toepasselijk voor dit eiland en mijn verlangen naar de zon en warmte.

Daarna hebben we geluncht in Ibiza stad. Ibiza stad in de winter is echt leuk! Paar leuke pleintjes en je hebt ook een aantal tentjes die echt leuk zijn. Veel zijn dus wel dicht in de winter, maar alsnog konden we een plekje vinden. Ook heb je er een aantal fijne winkels zitten, zoals Zara Home.

Mari voelde zich niet zo lekker, dus daarna zijn we maar terug gegaan naar het appartement. Ik ben middags even met die kids alleen op pad gegaan, zodat Mari even kon slapen. Best wel cool, ik rijden in die Landrover. We hebben een strandje opgezocht:

  • cala Tarida

Een aanrader weer, dit strandje. Prachtig zand strand en er waren hoge golven, wat Bo erg cool vond. Daar hebben we even rondgewandeld en hoe kan het ook anders: stenen in zee gegooid.

Ik kwam nog even een mooie deur tegen op de weg naar het strandje….

Aan het eind van de middag heb ik met ze op een terras in het dorpje Sant Joseph (waar ons appartement heel dichtbij was) gezeten. We aten toast (tostada) met zalm (ik ook nog met rode biet, creme fraiche en avocodo erop) en we dronken een drankje. Erg lekker plekje ook! Ik weet alleen even niet meer hoe dit tentje ook alweer heette…. Misschien kom ik er later nog op….

Op de terugweg naar het appartement hebben we nog even mooi de zonsondergang mee kunnen pakken. Heel cool!

pictures: @enstijl

En moe kwamen we weer terug en ja ook deze avond zijn we vroeg in bed gedoken en gaan slapen.

Volgende blogpost vertel ik jullie meer over ons verblijf op Ibiza.

Liefs, Sanne