Selecteer een pagina

Zo: dag twee op ibiza. Allereerst hebben we even boodschappen gedaan. Bij een grote supermarkt. Namelijk de Lidl in Ibiza stad. Kids waren nog steeds onwijs moe, dus om nou te zeggen dat het boodschappen doen heel gezellig was? Nee, dat niet. Maar wel noodzakelijk. Dus met alles in de auto eerst de boodschappen maar “thuis” afgezet.

Om 13.00 uur had ik een lunch gereserveerd bij Cas Costas. Daar zat helemaal niemand (is ook vanaf 13.00 uur open en ja: het was dus winter). Maar goed, maakt niet uit. Wij zaten er en we hadden honger. Hier komt alles van de grill en het rook al onwijs lekker toen we gingen zitten. Erg lekker en goed geluncht en de kinderen konden spelen in de speeltuin die er naast was. Dus eigenlijk: goed geregeld. Leuke plek dus!

Na het lunchen zijn we nog naar twee strandjes geweest. Verkennen die handel!

Namelijk naar:

  • cala carbo (dichtbij ons appartement)
  • cala vadella

Cala carbo vonden we erg leuk. Daar waren weer goeie rotsen waar op geklommen kon worden.

Ook cala Vadella werd me aangeraden. Prachtige baai ook! Hier was nog wel 1 restaurantje open, maar verder niet echt. Maar steentjes gooien in zee kan altijd…. Gelukkig. Dus de kinderen vermaakten zich wel.

Moe maar voldaan kwamen we thuis en hebben toen weer een zelfgemaakt maaltje gegeten en weer, ja echt, lagen we er rond 20.00 uur alle vier in….

Meer volgt in de volgende blogpost.

Liefs, Sanne