Selecteer een pagina

Woensdag was het ook echt niet lekker weer, in het begin. Helaas…. We baalden er wel van, we wilden gewoon naar buiten! En de zon op onze huid voelen!

We zouden gaan ontbijten en ik zou foto’s gaan maken bij hotel Can Sastre. Hebben we ook gedaan…. Maar in de regen is dat toch wat minder fijn. Alsnog een paradijsje hoor, deze plek. Maar we zijn er een paar dagen later met de zon nog even naar terug gegaan. Die foto’s volgen later.

Daarna zijn we even wezen lunchen bij atelier numero 74 ibiza. Een altijd fijn tentje in Santa Gertrudis. Kids kunnen hier knutselen en ze doen allerlei workshops ook, zoals ceramics. Het eten is hier heel goed en de winkel erbij is te gek. Een favoriet op Ibiza. Maar best druk ook nu, met regen, want iedereen moest binnen zitten.

Jip heeft de hele vakantie naar de soundtrack van Encanto geluisterd met haar koptelefoon….

En ja hoor, eind van de middag: kwam de zon door. Je snapt het: dan is het tijd voor een fotoshoot.

We hebben er van genoten joh!

De volgende dag was het 5 mei. Bevrijdingsdag in Nederland, maar daar merk je daar op Ibiza natuurlijk helemaal niks van. Ik had al een afspraak gepland staan bij de tattoo shop (waar ik de vorige keer ook was geweest), dus wij gingen op weg naar Ibiza stad. Echt een leuk stadje vind ik hoor. Zeker het oude gedeelte!

Daar is ook Inkadelic (waar ik twee woordjes erbij heb laten tatoeëren). BALANCE en freedom.

Mari ging met de kids de stad in ondertussen. Daarna hebben we nog wat winkeltjes bekeken, souvenirs gekocht en daarna hebben we een plek voor lunch opgezocht. Bij de Salinas ligt El chiringuito. Het ligt naast La Escollera (daar waren we al geweest, dus we wilden nu de naastgelegen tent proberen). Wat mooi zeg! Duur ook! Poe. Het was dus even zoeken op de kaart naar iets wat nog een beetje betaalbaar was, maar goed: je bent er nu toch he. Dus dan kan je er ook maar beter van genieten. Met sangria enzo dus.

De salinas (hier wordt het zout gewonnen). Het schijnt dat hier vanaf eind augustus zelfs flamingo’s te zien zijn.
Deze meid zat weer liedjes van Encanto te luisteren….

Daarna zijn we ook nog wezen kijken bij een hele mooie winkel waar ik heel graag een keer heen wilde. Echt, wat een aanrader! Zo mooi, zoveel inspiratie. Niks kunnen kopen, want wel echt prijzig…. Maar ben blij dat ik daar even langs ben geweest: Ibiza Code.

Zo wil ik de kast thuis!

Zo fijn als je op plekken zoals deze komt waardoor je meteen weer helemaal geïnspireerd bent….

Er volgen meer ibiza verhalen in de volgende blogpost….

Liefs, Sanne