Selecteer een pagina
I LUV Duravit…. We hebben toch een eye catcher in huis nu. Het vrijstaande bad uit de LUV serie staat te pronken op de eerste verdieping. Echt: geweldig. Kan zo in de boeken. Het bad is van een mat wit materiaal gemaakt en de mooie ronde vorm is sierlijk, maar niet tuttig en past perfect in de badkamer (daadwerkelijk alleen een bad staat erin) met het betoncire op de muren.
Op de eerste verdieping komt onze slaapkamer en in onze slaapkamer, aan het voeteneind hadden we nog plek voor dit mooie bad. Dit is MIJN bad. Geen vieze kinderen met chocopasta handen hierin. Ok, heus wel een keertje. Maar over het algemeen is dit mijn domein. Een plek waar ik s’avonds als iedereen op bed ligt me even kan terug trekken en misschien wel een beetje kan ontspannen (dat is moeilijk voor mij….). En daarna kan ik zo mijn bed in duiken vanuit het bad. 

De LUV serie is getekend door Cecelie Manz en de ovale vormen zijn een prachtig design. In deze serie zijn er ook mooie waskommen en zelfs badkamermeubels te vinden bij Duravit.

Het was nog even een heel gedoe om het bad boven te krijgen. Waar we wonen zijn jaren 30 huizen. Het trappengat naar boven is dan ook niet echt breed. Het bad paste niet omhoog…. Ook was het loodzwaar…. 
Wat nu?! We kunnen moeilijk een bad midden in de woonkamer (wat de garage nu is wordt woonkamer) zetten toch?


Gelukkig paste het bad precies door het middelste raam op de eerste verdieping en hebben we een lift gehuurd om het bad omhoog te takelen. Met vijf man is het naar binnen getild.

Vandaag was het tijd om het bad aan te sluiten en ik kon het niet laten alvast met wat styling aan de slag te gaan. Morgen weer verder. Maar deze beelden wilde ik jullie alvast niet onthouden….


Jeetje, wat ben ik blij met mijn eigen mini hamam. Gisteren kreeg ik een hamam geurkaars van Mari (eigenlijk van de Sint….) en badolie erbij en ik kan niet wachten om in bad te springen. Maar dat duurt nog een nachtje…. Want de kit moet drogen. Dus Jeroen (de klusjesman) heeft me gezegd dat ik nog even moet wachten. Dat doe ik dan maar…. Of zal ik….?
Liefs, Sanne