Selecteer een pagina
Is een houten vloer handig met kinderen? Ja, ik denk het wel. Wij hebben nu nog 1 kind. Straks twee. Met 1 kind werkt het wel. Wel moet ik vaak stofzuigen…. Want na elke cracker of na elke poging om weer de grootste treinbaan te maken lijkt het huis wel ontploft en is er ook opeens heel veel stof enzo bij. Dus stofzuig ik wel echt elke dag (soms zou drie keer serieus geen overbodige luxe zijn, maar daar gaat natuurlijk niemand aan beginnen). Deze houten vloer (van Hollandsche Vloeren) die wij hebben kan gelukkig wel tegen een stootje. En zelfs al zie je soms een soort licht krasje, dan maakt dat voor deze vloer helemaal niks uit vind ik. Ik wil ook niet heel neurotisch daarmee om gaan en dat doe ik ook helemaal niet, want er moet wel een beetje geleefd worden in huis. Dus de krasjes komen eerder doordat ik de hele tijd schuif met dingen (tafeltjes, krukjes, stoelen) dan dat het echt door Bo’s gespeel komt…. 

Hout is dan top! Even stofzuigen en af en toe de dweil eroverheen en klaar. 
Toch blijft een witte vloer naar me lonken…. Zou ik onze mooie lichte eiken houten vloer kunnen verven? En zo ja: krijg ik daar niet meteen spijt van na week 1 met appelsap en chocoladepasta vlekken en de haren van de katten enzo? 

Ik blijf het zo mooi vinden. Het kijkt wel of alle meubels er beter op uit komen. Misschien zou ik dan zelfs wel wat meer kleur gaan gebruiken in huis? Of slaat dit argument echt bij mij helemaal negens op? 

Op de kinderkamers ligt wel een witte (laminaat) vloer en daar bevalt het wel. Zeker in de combinatie ook met kleur. Ik blijf er naar zoeken op pinterest: white wooden floors…. En ik blijf wegdromen bij de beelden. 

bron: vtwonen

bron: Paulina Arcklin

Ook al zou ik dan ook blijven: stofzuigen.


Durf ik dat ooit met deze vloer ook echt aan? 

Liefs, Sanne