Selecteer een pagina
Een mooi huis verdient een housewarming. En dan niet pas over een half jaar als ook echt (misschien?) de plinten erop zitten en het echt helemaal af is. Want: is een huis als dit (een oud huis) wel echt ooit helemaal af? Maar nee: nu! We willen ons huis nu zo graag laten zien en een betere maand als de saaie januari maand is er niet toch? Tijd voor een feestje!

Dus vierden we vorig weekend onze housewarming. Een man of 25, bij ons thuis, in de omgebouwde “garage” die nu onze woonkamer is.

Iedereen was zo enthousiast! Zo leuk om te zien en te horen!

Bij een feestje hoort natuurlijk champagne toch? Nou, dat werd dus cava van de Aldi en een champagne toren van plastic champagne glaasjes van de Action. Lekker budgetvriendelijk, toch? En? Gelukt dus!

Op een mooi oud dienblad van Van Hees Design….

Ik had voor onze vrienden een leuke verrassing geregeld, namelijk een fotohokje op wielen: De Volkswagen Photobooth. 


Deze (in de kleur: Minty) stond klaar voor ons huis. Ondanks de regen en dat het al donker was, zag het er hartstikke gezellig uit! Zelf had de chauffeur allemaal aankleding voor het busje en lampen en props (waarmee je op de foto kon) meegenomen. We hadden het haardje buiten gezet en een prikkabel opgehangen en het geheel oogde beregezellig, al zeg ik het zelf.

pictures: @enstijl


Wil je ook een VW photobooth voor een feestje? Dat kan! Je kan zelf ook een Volkswagen photobooth huren! Ze komen op alle soorten feestjes: bruiloften, je sweet 16 en dus op je housewarming. En de foto’s die iedereen mee krijgt, krijg je ook nog digitaal opgestuurd: ideaal! Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Bedankt lieve vrienden, voor de presents en dat jullie er waren!

Dit house is gewarmd hoor! En goed ook!

Liefs, Sanne