Selecteer een pagina
Is het je wel eens opgevallen dat ik veel Household Hardware spullen in huis heb? Nou, mij dus wel. En dit is niet voor niks. Ik ben fan namelijk…. Dit mooie merk haalt al jaren het beste van Marrakech naar Nederland. 

Deze loungestoel zou ook goed in de tuin staan! De stoel is handgemaakt en wordt geleverd met een zitkussen, wat ik er hier even niet bij heb.


De kandelaar op tafel komt uit de nieuwe collectie van Household Hardware. Het is geïnspireerd op het oude, groene tamagroute en wordt met de hand gemaakt. De witte variant vind ik prachtig en het past goed bij het geheel van natuurlijke kleuren.

De mandjes (Berber manden) voor de schouw zijn van Household Hardware en ook de zwarte stoel vooraan is van hun. Die verkopen ze helaas niet meer. Maar het blijft een klassieker en gelukkig heb ik die (alweer een tijd geleden) tweedehands via instagram kunnen scoren.

De stoelen van hout zag ik bij verschillende riads en bij de Berber Lodge (in het groen toen wel) in Marrakech. Deze Essaouira stoelen zijn, zo hoorde ik, vanaf halverwege juli 2020 weer beschikbaar.

Het servies op tafel is tamagroute. De geel/groene versie is dit.

Deze etagere voor in de keuken (pollepels enzo zitten erin) scoorde ik bij Naduvi (een online outlet met merken zoals Household Hardware dus).

Hoe fijn is dit zomerse plaatje zo? Dan lijkt het toch net of je in Marrakech zit?

De prachtige handgemaakte matraskussens zijn er in veel soorten kleuren en kunnen ook op bestelling in Marokko worden gemaakt.

Ook de manden, de lamp, de witte stoel en het bijzettafeltje en het tamagroute servies daarop zijn van Household Hardware.

Wat fijn is: even langs de showroom gaan in Aalsmeer. Als een kind in de snoep winkel, zo voel ik me daar altijd.
Waanzinnig mooi en het aanbod is groot.

De nieuwe collectie is er dus vanaf half juli, dus dan zal ik weer het een en ander laten zien….

Liefs, Sanne