Selecteer een pagina

Ja, ik kan er eindelijk wat meer over vertellen! Household Hardware (mijn favoriete merk met prachtige producten uit Marokko) en ik hebben de krachten gebundeld. We hebben samen een aantal meubelstukken en kleuren uitgekozen en deze meubels besteld in Marokko. Echte eye catchers zijn het! We hebben ons natuurlijk laten inspireren door een aantal design klassiekers. Maar deze toch een andere touch gegeven door de waanzinnige kleuren waarin ze straks verkrijgbaar zijn en het feit dat de meubels uit 1 stuk gegoten zijn in polyester. Erg trots ben ik om deze meubels aan jullie te laten zien.

Ook komen er nog andere modellen (stoelen met armleuning en een stoel gebaseerd op de Panton S Chair) en hebben we dus ook tafel laten maken.

De bijzettafel
De Afrika kruk….
Dit is de keuken of ontbijttafel (diameter: 70 cm en hoogte: 70 cm)

De meubels zijn zo mooi! Lijken wel geboetseerd. En zo mooi mat! Ze kunnen niet draaien, want alles is uit 1 stuk gegoten (heel speciaal).

Dit is lijst van mogelijkheden en de bijbehorende prijzen:

  • chair 329,- euro per stuk
  • chair met armleuning 365,- euro per stuk
  • panton s achtige chair 425,- euro per stuk
  • eettafel met een diameter van 1.30 m (en 70 cm hoogte) 1149,50 euro
  • bijzettafel 45 cm (diameter) en 54 cm hoogte 239,- euro
  • keuken of ontbijttafel (70 cm diameter en 70 cm hoogte) 425,- euro
  • afrika kruk 239,- euro

Jullie zien hier de kleur: Ivory. Maar dat is niet de enige mogelijke kleur! Er komen namelijk meubels binnen in nog meer waanzinnig mooie kleuren. Dit zijn de RAL kleuren die kunnen:

Wil je een pre-order doen? Dat kan! Stuur een mail naar: info@enstijl.com en ik maak een factuur voor je in orde. Je kan ze ook bestellen in de webshop van Household Hardware. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

pictures and styling: @enstijl

Deze mooie meubels komen eind april in Nederland. Dus het is nog eventjes afwachten…. Maar: het is het wachten waard. Dat weet ik wel! Ook net zo enthousiast als ik ben? Ik ga de meubels verkopen in mijn winkel/showroom aan huis en je kunt dus nu alvast een pre-order doen om er zeker van te zijn dat jij vanaf het voorjaar op zo’n mooi exemplaar zit.

Liefs, Sanne