Selecteer een pagina
Deze tent is top! En voor altijd! De Republiek is vernieuwd en het is een vaste tent geworden! Op de plek van de oorspronkelijke Republiek zit nu de vernieuwde Republiek. Een andere tent en een heel mooie vernieuwde sfeer.

Dus je kan hier nu niet meer alleen in het zomer seizoen genieten op het strand, maar ook in de winter. Ze zijn pas net open, maar het is geweldig. Het interieur is gedaan door Anne Claus en ziet er echt zo tof uit. Helemaal in de wabi sabi stijl die ik de laatste tijd ook zo mooi vindt en probeer door te voeren thuis. Het liefst wil ik ook alle wanden wel zoals hier! Gelukkig is het niet alleen maar mooi (wat wel een van de belangrijkste dingen is voor mij), maar was het eten ook heerlijk. Ik ben er met Bo en Jip wezen lunchen en at een heerlijk broodje makreel rilette. Voor de kids hebben ze gewoon tosti’s, wat ook wel zo fijn is, want dat is altijd een goeie keuze met moeilijke eters (zoals die kids van mij).
En met Mari had ik er date night. En dat was best wel heel romantisch, zo aan het strand met uitzicht op de zee. En het eten? Echt smullen. Ik kan me voorstellen dat het hier elk seizoen heel fijn is!

Er hangt in de Republiek ook zo’n geweldig art work van Art in Return.

pictures: @enstijl
 Dit wordt onze vaste tent! In dit interieur wil ik elke dag wel rondhangen.

Liefs, Sanne