Selecteer een pagina

Met al deze verbouw drukte en gestress en gedoe, vonden we dat Bo wel iets extra’s had verdiend. Dus nam ik hem mee naar Amsterdam. Daar verbleven we een nachtje in Hotel V Nesplein. Een prachtig hotel met hele coole features waar we een hele fijne grote suite hadden. Zo was er plek voor een twee-persoonbed voor Mari en mijzelf. En stond er een ruim bed voor Bo klaar. Ook een tafeltje was er gedekt, zodat we lekker op de kamer konden dineren. s’middags hebben Bo en ik een Harry Potter film gekeken op de kamer (die echt nog te eng is voor Jip, stiekem ook nog een beetje te eng voor Bo….) met popcorn, chips en chocolade. Hij mocht wentelteefjes bestellen en “kip dingetjes” zoals hij krokante kip stukjes altijd noemt. Dat haalden we beneden in het restaurant van het hotel op en hebben we in de kamer gegeten.

Toen Mari arriveerde (die kwam vanuit zijn werk in Amsterdam-Noord) konden we ook aan tafel voor ons drie-gangen diner.

Per gerecht werden we gebeld als het klaar was en aan tafel in onze suite hebben we dit lekker opgegeten met een flesje champagne erbij. Echt wel luxe toch? Het eten was heerlijk en deze ervaring was er eentje om weer niet te vergeten. Fijn: af en toe met 1 kind erop uit zodat je je die de gehele aandacht kan geven. Bo vond het super, Mari en ik hadden ook een leuke avond en de volgende ochtend hebben we ook nog eens heel lekker ontbeten. Met, weet je wat? Weer wentelteefjes. Want ja, die maken het leven gewoon wel ook een stukje leuker.

Een tip dus, deze stay in arrangementen die Hotel V nu aanbiedt. Hotel V heeft drie locaties in Amsterdam en zo chique eten op je kamer is eigenlijk zo gek nog niet. Lekker in je pyjama broek beetje bijkomen van de verbouwdrukte met een diner? Dat wil je toch?

Liefs, Sanne