Selecteer een pagina
WoW…. ik ben echt beetje sprakeloos. Het nieuwe hotel Loft in Arnhem, van de makers van Loft is echt meer dan geweldig. Het oude pand, waar vroeger een dans academie zat, was al een winkel (Loft) en de eigenaren van de winkel woonden hier tot voor kort ook (nu te zien in de vtwonen). Nu is het een hotel, met nu twee appartementen. Echt schitterend. Zoveel ruimte, en zo mooi! Aan alle details is gedacht. Het ruikt er heerlijk, naar de geur sticks van Loft (zeker kopen!), alles is ingericht met spullen van Loft (uiteraard een kijkje nemen als je hier slaapt of überhaupt in Arnhem bent). Ons appartement heeft een grote woonkamer, met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed daarin, echt een loft dus. Het geheel is 1 grote ruimte. De badkamer, gelegen achter een wand met oude kozijnen en glas, is mooi donker en heeft ook een apart bad gedeelte, wat dan weer heel licht is. De wand met de oude kozijnen doet aan sla staal, maar is van hout en is zeker een enorme inspiratiebron voor als wij ooit in een loft wonen (dat is toch echt nog wel de woondroom namelijk….). Ook de kamerhoge kasten zijn heel tof en Mari ging meteen bekijken of ie zoiets zelf zou kunnen maken. 

Dit is eigenlijk het laatste weekendje weg/mini vakantietje met z’n drietjes. Dat is een gek idee. Maar over iets minder dan zes weken ben ik uitgerekend. Dus vanaf dan zijn we met z’n viertjes. Bo mocht van ons een “griezelig spannend” boek uitzoeken vanwege de Kinderboekenweek. Dus dat vond ie onwijs leuk! 
Bo is vaak zo’n weekendje behoorlijk druk, omdat hij het stiekem wel spannend vindt, slapen in een hotel. Hij is dan eigenlijk overenthousiast. En
Daar wordt ie dan heel moe van. En daarvan weer hangerig enzo. Wel jammer…. Maar ik begrijp hem ook wel. 

Gelukkig kregen we hem toch redelijk op tijd in slaap (19.45 uur) nadat we Mcdonald’s gehaald hadden en dit gegeten hadden in ons mooie appartement. We wilden nog wel uiteten, maar Bo was heel moe. En ik stiekem ook…. Dus dit was juist echt wel een goeie set, denk ik. 

Toen Bo lekker lag te slapen, hebben wij nog een serietje kunnen kijken met z’n tweetjes. Daarna ben ik uiteraard in het heerlijk bad gestapt om even te ontspannen met m’n dikke buik…. 

Prachtig kleed van NAdesign aan de muur. 
De wand met oude kozijnen! WoW!
Dit was de hal van ons appartement….
Bo en papa op de bank met een boekje. 
                   Poseren…. 
Slaapgedeelte met een riadlook. Prachtige lamp!
Ik heb in de middag lekker zelf even een kijkje genomen, terwijl de mannen rustig boven in het appartement waren, in de winkel van Loft. Enorm mooie banken, accessoires die helemaal passen in ons huis en ook hele toffe lampen. Ik kon de raffia hanglamp niet laten liggen. En deze komt dan ook in de woonkamer te hangen thuis, denk ik. Zou er wel drie willen! Over deze lamp later meer!
Alles in de appartementen is ook te koop.  Heel fijn zo; shoppen in je hotelkamer. 

Ik kan iedereen dit prachtige plekje aanraden. Zo veel sfeer en dan in zo’n bijzonder pand slapen. Geweldig! Arnhem is leuk en er zijn veel leuke tentjes te vinden. 

Dus binnenkort een weekendje weg? Gaat dat zien! 

Liefs, Sanne