Selecteer een pagina

En weer heb ik heel veel inspiratie opgedaan in een mooi hotel. Dit keer waren we in Haarlem om onze trouwdag te vieren. Al zeven jaar zijn we getrouwd. Toch wel leuk om daar eventjes bij stil te staan zo af en toe. Niet te vaak, want dan denk je: oh, wat ben ik oud. Maar af en toe wel.

We vierden dat in het net geopende Hotel Frenchie. Restaurant Frenchie zit er al een tijdje en is erg goed. Nu hebben ze dus ook nog eens vijf mooie kamers erbij gecreëerd boven het restaurant. Een chique bedoeling, alsof je een beetje in Parijs bent. Zo voelt het.

all pictures: enstijl

Nu we uit Haarlem verhuisd zijn, voelt het een beetje alsof je dan weer in de grote stad bent. Totaal overdreven dit natuurlijk, maar lekker even door de stad lopen, de markt over, de Kruidvat in (enige winkel waar je nu kan winkelen), voelt toch wel prettig. Ik had allemaal lekkere dingetjes gehaald voor de “borrel” bij Mabrouk (aanrader als je in Haarlem bent) en met een flesje wijn en champagne erbij hebben we dat fijn genuttigd in de kamer. Ook hebben we daar eten besteld en series gekeken op de kamer. De draaiende disco bal maakte het “avondje uit gevoel” helemaal compleet.

De volgende ochtend kregen we een heerlijk ontbijt, dat was al op voor ik er echt foto’s van kon nemen (denk wentelteefjes, ei, heerlijk vers brood). Dus vol inspiratie en fijne nieuwe indrukken ging ik weer naar huis en Mari weer naar z’n werk. Een erg leuk uitje voor een donderdagavond.

Liefs, Sannehote