Selecteer een pagina
Zwolle heeft er een hotspot bij: Home Stock opende afgelopen donderdag de deuren op de Oude Vismarkt nummer 26. Tegenover Loft en naast nog een interieurwinkel, helemaal op z’n plaats daar in deze straat vol interieur inspiratie! 

De groene trap is echt een eye catcher en dan ook veel gefotografeerd door de bloggers en influencers die er waren!

De leeuw ook. Hij is een natuurlijke dood gestorven in een dierentuin en daarna gekocht en opgezet door de Museumwinkel.

Deze bank is zo cool en zit dus heerlijk! Nu showmodel prijzen: dus wees er snel bij!

Afgelopen woensdag had ik voor Home Stock een pers event georganiseerd. Ik doe de PR voor Home Stock namelijk, dus aan mij de taak iets leuks te verzinnen voor de genodigden. Ik nodigde een aantal influencers en bloggers uit en zorgde voor een heerlijke lunch van Bij Hartje Zwolle. We versierden de nieuwe winkel en de genodigden mochten eerst een kijkje nemen en een rondje maken door de winkel (met twee verdiepingen). Er is de afgelopen weken keihard gewerkt om er iets heel moois van te maken en dat is zeker gelukt!!

De sfeer zat er bij de lunch al goed in en toen we daarna ook nog eens onze eigen Home Stock lampenkap mochten ontwerpen, werden de interieurliefhebbers helemaal fanatiek! 

all pictures: @enstijl


Het ontwerp wordt na de vakantie doorgegeven aan de lampenfabriek en dan krijgt iedereen de lampenkap opgestuurd. Dit deden we aan de hand van behang van Cole & Son (prachtige motieven en patronen en materiaal), wat franjes en andere details die er goed bij zouden passen. Mijn lamp krijgt een panterprint (what else is new?!) en gouden franjes en zal mooi passen in het kamertje van Jip.


De lunch was echt heerlijk, het creatieve gedeelte was leuk en gezellig en het was leuk om met een gezelschap van tien mensen ook echt mensen goed te spreken en bij te kletsen! Natuurlijk ging iedereen naar huis met een goed gevulde goodie bag (met producten van allerlei merken die Home Stock verkoopt: imbarro, pols potten, &klevering, Vanilla fly, Doing goods en Zuiver. Een geslaagd event dus, al zeg ik het zelf! Voor herhaling vatbaar. Misschien wel hoor: 1 september krijgen Wouter en Sita de sleutel van de nieuwe winkel in Utrecht!! Dus binnenkort gaan we daar natuurlijk ook even een kijkje nemen!

Home Stock opende in 2014 de eerste winkel in Haarlem en ik ben al vanaf bijna het begin verbonden aan Home Stock. Eerst deed ik de social media en nu heb ik dus de PR functie. Super leuk! Home Stock nog meer op de kaart zetten: dat is het doel. En dat is, mede door dit event, weer een klein beetje meer het geval, denk ik.

Gaan jullie ook even een kijkje nemen in Zwolle? En over niet al te lange tijd: in Utrecht? Laatst schreef ik een blogpost over tips voor Utrecht, daar mag de Home Stock winkel dan binnenkort aan toegevoegd worden!

Liefs, Sanne