Selecteer een pagina

Hollywood meubels: klinkt goed! Chic ook! En dat dan voor een betaalbare prijs. De meubels worden voor het grootste gedeelte in eigen beheer geproduceerd bij Hollywood meubels. En wat ook fijn is: het kan bijna allemaal ook op maat gemaakt worden. 
Naast een online winkel en een showroom, hebben ze ook een eigen meubelmakerij. Daar maken ze tafels en kasten in allerlei soorten en maten. 

Lamp Lena  is heel cool qua ontwerp en ook handig, want aan het uiteinde zit een stekker, die je dus in elk stopcontact kan steken. Zo kan je ongestoord variëren met de plek van de lamp en zit je niet vast aan bevestigingspunten.De witte metalen stoel genaamd Lyon is een replica van de Tolix stoel. Deze klassieker past goed in ons interieur, waar ik de eetkamer steeds meer van alleen witte stoelen wil voorzien. Het model heeft een Franse oorsprong, van heel lang geleden, maar blijft mooi! Een echte must have!


Waar ik ook heel enthousiast over ben is de Jack. Een zeepdispenser (van 1 liter), gemaakt van een fles Jack Daniels Whisky. Hier kunnen we wel even mee vooruit. Iedereen zegt er wat over, als ze hun handen gaan wassen. Hij valt wel degelijk in de smaak!Hollywood meubels verkoopt nog meer van dit soort leuke items, mooie meubels van de eigen meubelmakerij en prachtige, trendy verlichting. En je kan er ook nog terecht voor ouderwets, fijne gloeilampen. Ook chic!