Selecteer een pagina
H&M Home was altijd al erg leuk voor accessoires en textiel. Maar ze verkopen nu ook meubels en lampen! En die zijn dus erg mooi! Soms lichtelijk duur, maar dit is ook wel even wat anders dan een kussentje. Dus ik moet waarschijnlijk gewoon even schakelen in mijn hoofd en dan erachter komen dat de prijzen best wel prima zijn! 

Een paar van mijn favorieten op een rijtje:

Een bamboe lampenkap van 59,95 euro.

Een tof bankje of krukje voor aan tafel? Let ook op de mooie styling (dat zit altijd wel goed bij H&M).

Deze lamp is helaas al uitverkocht, maar kijk hoe mooi!

Erg toffe spiegel!

Deze bijzettafeltjes zijn 99,- euro voor een set van twee.
Het lijkt wel bamboe!

Toen ik toch aan rondkijken was op de site, zag ik ook nog even dit fluwelen dekbedovertrek:

all pictures: H&M

Te cool toch? Voor Jip’s bed, als ze een groot bed heeft? Beetje te vroeg misschien nog he? Om dat nu al te kopen?

Jullie ook fan?
Liefs, Sanne