Selecteer een pagina
Yes: het is er weer: het voorjaar! Ik voel het! In alles! Als het maar een paar dagen een beetje zonnig is buiten, heb ik meteen weer zin om de tuin aan te pakken. We hebben geen grote tuin (4 bij 4 m), maar: we kunnen wel lekker buiten zitten hier en we hebben (als het echt zomer is en de zon heel hoog staat) lekker zon! Dus heb ik laatst palletkussens bij Karwei gekocht. Vorig jaar hadden we die ook, maar ze kunnen niet buiten blijven liggen en die we vorig jaar hadden waren heel erg mooi, maar ook heel zwaar en groot. Die ik nu heb gekocht zijn dunner en een stuk lichter. Dus die kunnen opgerold in de kast in de woonkamer liggen.

all pictures: @enstijl
De kussens zijn nu officieel de favorieten van onze katten….

Verder heb ik nog een klein olijfboompje gekocht (bij ikea) en een aloe vera plant (ook ikea).
Het werd zelfs wat vol qua planten, dus heb ik ook een aantal planten in potten voor ons huis gezet. Dat mocht ook wel wat gezelliger worden en dat had ik tot nu toe niet gedaan. Een stuk beter!

Eigenlijk moeten we met een hogedrukspuit nog even de tegeltjes buiten schoon spuiten….

En dan kunnen de zomerse dagen beginnen hoor, wat mij betreft!

Zin in!

Liefs, Sanne