Selecteer een pagina
Ja, het werd natuurlijk wel weer eens tijd voor een nieuw project. We wonen inmiddels ook alweer een half jaar in ons huidige huis. Dus…. Tromgeroffel….

We gaan weer verhuizen! Haha. Joepie!


Nog 1 keertje verhuizen en nu wel naar ons echte daadwerkelijke droomhuis…. We gaan Haarlem verlaten, voor een dorp in de buurt.
Ik houd het nog een beetje geheim, tot alles helemaal rond is (de financiering enzo).
Maar ik wilde dit nieuws dan toch al wel graag met jullie delen.

WAAROM?! Is de vraag die we veel krijgen. Wij vinden dit leuk. We bouwen zo wat op. Ik kan weer los gaan. En dit droomhuis was eigenlijk het plan van de vele verhuizingen de afgelopen tijd.

Veel mensen hebben hier een mening over, over onze “manier van leven”. Als je het al zo zou kunnen noemen dan…. Maar wij staan erachter. We bouwen zo wat op en blijven uitgedaagd worden. 

Ook kan er in dit nieuwe huis een andere lang gekoesterde wens van mij (hopelijk) in vervulling gaan en kan Mari (door extra ruimte) ook wat meer vanuit huis gaan werken.
Maken we ons geen zorgen om de kinderen en hun vastigheid? Ze zijn er met elke verhuizing weer wat flexibeler in geworden. Bo heeft er zelfs helemaal zin in.
Bo kan alsnog fijn op school blijven en we wonen alsnog redelijk dichtbij vrienden en onze ouders. Dat was wel een vereiste: de mogelijkheid voor Bo om op dezelfde school te blijven. En dat kan dus met deze constructie.

Wel gaan we wat meer “buiten wonen”. Een wens die (ook zeker door het hele Corona gebeuren) meer duidelijk geworden is.

Meer rust, voor Bo, voor mijzelf, voor ons als gezin. Met meer ruimte om elkaar ook af en toe even te kunnen laten, maar waar we ook de gezelligheid kunnen opzoeken met elkaar. Waar een boomhut gemaakt kan worden in de tuin, een schommel kan komen en de trampoline eventueel ooit een groter exemplaar kan worden. Allemaal dromen die we graag wilden, vooral voor onze kinderen. Maar natuurlijk ook graag voor onszelf.

Dus…. Ik kan er alleen nog over vertellen dat het een enorm project wordt. En dat we zeker nog op zoek zijn naar goeie vaklui. Dus mocht je je geroepen voelen en tijd hebben van oktober tot en met half maart (denk ik zo ingeschat….), dan hoor ik het graag!

We kijken uit naar onze vierde verhuizing in vier jaar tijd. Echt? Ja echt! Want dat betekent dat we nu ons droomhuis kunnen gaan creëren.

Zin in!

En ook zin jullie weer mee te nemen in het hele proces.
Ik hoop dat jullie het allemaal weer blijven volgen!

all pictures: @enstijl

Liefs, Sanne