Selecteer een pagina

Ja, ik heb weer plannen voor de kleuren in ons nieuwe huis. Ik ga weer werken met de fijne verf van betonlook.nl

Dat is in ons huidige huis zo goed bevallen, dus daar gaan we weer voor.

Ik heb een aantal kleuren gekozen die ik in dit huis ook al had. Die zijn zo mooi en passen daar weer goed bij.

Ook heb ik een aantal nieuwe kleuren gekozen die ik wil uitproberen….

Zo ga ik weer met de kleur: Saint Claire in kalkverf van betonlook.nl aan de slag. In de slaapkamer denk ik. Dat is zo’n fijne, warme kleur. Ook zag ik betoncire in de kleur: aarde. Dat is dus super mooi volgens mij! Misschien ga ik dat wel uitproberen.

Ook heb ik gekozen voor Lin Plus voor de begane grond (de woonkamer). Deze zachte kleur hebben we nu in de kamer van Jip.

Ik heb twee kleuren pigment poeder uitgekozen. Dat kan je mengen met neutrale kalkverf en het dus op die manier toepassen op je muren. Ook wil ik graag het houtwerk binnen verven…. Maar dat is nog een beetje de vraag…. Het is namelijk wel echt veel houtwerk…. Dus een behoorlijk werkje. Even kijken of ik dat in stappen ga aanpakken…. 😉

Ook de kleur: Pomme (in betonlookverf) van betonlook.nl komt weer terug. Deze heb ik weer besteld. Deze kleur zit nu op de muur achter de keuken in ons huidige huis en bevalt zo goed. Ik krijg er altijd ontzettend veel complimenten over. Wellicht in de zitkamer waar ook de haard is en de tv? Een geborgen, warme plek verdient een warme kleur toch?

Houden jullie mijn instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de kleuren en de vorderingen in het nieuwe huis?

Liefs, Sanne