Selecteer een pagina
Nou, deze week is het dus herfstvakantie. Best pittig, als je 37 weken zwanger bent. Mijn mannetje van 4 is eigenlijk al de hele week ziek, vanaf vrijdag. 
Dus waren we ook daarom, en door mijn hoogzwangerheid, veel binnen. Best wel saai! 

Ik vind het sowieso al lastig om me over te geven aan het “rustig aan doen”. Maar merk wel aan m’n lichaam dat het nodig is. En dat was het dus voor Bo ook. Hij is er ook niet goed in. Dus alsnog veel lawaai en een drukke vent om me heen. Die dan aan het eind van de dag van gekkigheid niet meer weet wat ie moet, omdat ie eigenlijk super moe en dus hangerig is en huilerig en alles is hem te veel. Normaal ben ik altijd wel redelijk ondernemend met hem. Dus dit was echt even wennen. Voor ons allebei. Wat een draak kan hij dan zijn….

Hij is af en toe juist ook ontzettend lief hoor. Dan komt hij bij me zitten en zegt hij uit het niks: “ik hou van je, ik vind jou zo lief”. Nou, dat maakt wel vrij veel goed.
En vandaag is hij een middagje met “grote oma” (m’n schoonmoeder). En morgenochtend breng ik hem even voor een wandelingetje bij “kleine oma” (mijn moeder). Dan is ie er toch nog een beetje uit. Ik kan dat nu niet echt meer en dat voelt wel vervelend…. Ik voel me een beetje een saaie moeder.


Voortaan als ik hoogzwanger ben…. Oh nee: dat is natuurlijk nu eenmalig het geval. Maar ik vind deze herfstvakantie niet heel goed gepland, als ik eerlijk ben…. Volgende vakantie van school een betere planning en invulling asjeblieft.

Ik hoop dat het ventje volgende week weer beter is en weer vrolijk naar school kan. Zodat ik ook in de ochtenden een beetje rust kan pakken. Want dat is ook wel nodig….

Liefs, Sanne