Selecteer een pagina
Is jullie huis al een beetje klaar voor de herfst? De druif in de tuin hebben we al wat ingekort, de verwarming staat soms weer aan, de plaids zijn goed vertegenwoordigd op de bank en de schapenvachtjes liggen klaar op de stoelen aan tafel (warme billen zijn heel belangrijk). Door de oude riad deuren hebben we ook weer wat meer warme tinten in huis. 

Zoals ik al schreef: hebben we
de druivenplant in de tuin al wat ingekort. Zoals ook de andere struik die echt uit de kluiten gewassen was. We gaan nu toch niet heel veel meer buiten zitten…. Dus wellicht zetten we de mooie planten en boompjes wat meer in het zich, zodat er toch nog wat groen in om naar te kijken vanaf de bank. Wat nog steeds wel heel gezellig is: lampjes in de tuin. Mijn man heeft de lichtjes in de tuin (een prikkabel) gemaakt en zodat je die met een afstandsbediening binnen aan kan doen…. Totale onzin natuurlijk, want onze tuin is daadwerkelijk 4 meter diep…. Maar toch: het is wel handig en het staat heel gezellig. 

Lampjes in de tuin….


Ook ga ik toch weer een kleed neerleggen beneden bij de bank. Wel zo lekker aan de voetjes. Wat hebben jullie zoal gedaan om het binnen en buiten weer een beetje herfst klaar te maken?

Liefs, Sanne