Selecteer een pagina

Heel veel woonaccessoires. Vintage, nieuw en sommige handgemaakt. Dat vind je allemaal bij de webshop stoeruhzaken.nl
Ik zou de hele webshop wel hier naar huis toe kunnen verplaatsen. Zoveel leuke dingen zijn er. Ook voor een cadeautje kan je hier goed slagen. Er is voor ieder wat wils.

Stoeruh Zaken heeft ook haar eigen lijn, genaamd: Wood. En wat ik erg leuk vind, is de mix tussen vintage items en nieuwe dingen. Dat zie je niet zo vaak. De producten zijn echt met zorg geselecteerd voor in de webshop.

Het huis van eigenaresse Hetty ziet er ook prachtig uit, dus neem vooral een kijkje op haar instagram account: @stoeruhzaken voor inspirerende plaatjes.

Ik vond een XXL koeienhoorn in de webshop. Iets waar ik al een tijdje naar op zoek was. Hij past precies in de trolley die ik altijd vol heb met accessoires en styling elementen. 

Leuk om deze trolley af en toe opnieuw in te delen en zo weer een heel nieuw hoekje te creëren. 
En: geweitjes heb ik nooit genoeg. Zeker nu met ons vakantiehuisje erbij, waar ik een heel muurtje wil bedekken met geweitjes. Dus ik scoorde ook nog twee vintage geweitjes bij Stoeruh Zaken. Zo ben ik al een eind op weg.

 Hebben jullie ons vakantiehuisje al bewonderd in deze blogpost: ? Daar komen deze twee leuke geweitjes uiteindelijk ook te hangen, denk ik.
Ik kan iedereen deze leuke webshop aanraden! Snel kijken dus! 
Liefs, Sanne