Selecteer een pagina

Ik heb daadwerkelijk zo’n heimwee naar Marrakech. Ik zie het bij meer mensen voorbij komen op instagram. Mensen missen het echt. Als je er een keer geweest bent, ben je verliefd. Dat hebben veel mensen in ieder geval. Ik ken ook mensen die dat helemaal niet hebben. Maar ook veel mensen die hetzelfde gevoel delen. Wat ik dus heb. Ik mis de warmte, de zon, de mensen, de spulletjes, de leuke tentjes met het heerlijke eten. De inspiratie mis ik eigenlijk gewoon enorm! Ik had zoveel zin om in oktober daarheen te gaan, met z’n viertjes. En ook Essaouira te gaan bezoeken. Om inspiratie op te doen voor het nieuwe huis, te shoppen in de souks. 

We zouden weer naar The Berber Lodge gaan en daar drie nachten verblijven….

 bron: @enstijl

Maar Corona gooide roet in het eten. Ook dit hadden we ver voor Corona geboekt en kan dus helaas nu niet doorgaan. Maar goed, het voelt ook niet echt goed nu om te gaan vliegen. Zeker dus niet met de twee kleintjes.

Ik heb ook deze reis om geboekt. Eind februari 2021 (ja, als we ook gaan verhuizen….) gaan we nu naar Marrakech. Ik ben heel benieuwd hoe het weer dan is. Dit jaar was ik op 1 maart met mijn moeder in Marrakech en toen was het heerlijk weer. Dus hopen maar!

En we gaan het zien of we tegen die tijd wel die kant op kunnen….

In de tussentijd droom ik nog eventjes weg bij plaatjes van mijn favoriete stad…. En shop ik spulletjes die me doen denken aan deze pracht bij Household Hardware….

Liefs, Sanne