Selecteer een pagina

Ik werk voor Home Stock, een geweldig leuke woonwinkel in Haarlem, Eindhoven en nu sinds een maand ook in Nijmegen. Trots ben ik dat ik voor deze mooie winkel de social media mag doen en ook stylingklussen en fotografie doe. Voor een nieuwe blogpost op de website van Home Stock ging ik thuis aan de slag met Home Stock spullen om een kersttafel te stylen. 

In mijn stijl, met de spullen van Home Stock bij mij thuis! 

Ik gebruikte hiervoor: 
gouden bordjes van &Klevering
– groene onderborden 
– groene schaaltjes van Home Stock 
– prachtig bestek met groen en zilver
– kannetjes (voor water of wijn) van &klevering 
– bloempotten van Home Stock met daarin een takje groen van de kerstboom 
– vintage kratjes van Best of the Past boor aan de muur met een kaarsje erin

Als je dus je kersttafel gezellig wil maken, ben je bij Home Stock aan het juiste adres!
De winkels zijn boordevol moois, dus zeker een aanrader om langs te gaan als je in de buurt bent! In de webshop geldt nu gratis verzending als je de kortingscode: tuuttuut gebruikt bij het afrekenen, voor al je kerstaankopen. Scheelt weer!