Selecteer een pagina
Happy new year allemaal! 
Ontzettend bedankt allemaal voor het volgen van mijn blog! 2016 was een beetje een gek jaar, met ook best een aantal dieptepunten helaas. Ik voelde me dan ook gisteravond zoals de R in deze party…. kapot dus. Maar goed. 

Wat dat betreft: kom maar op: 2017!

Op het gebied van bloggen was 2016 een goed jaar en heb ik heel veel leuke samenwerkingen mogen doen met toffe merken. 
Er zijn heel wat veranderingen geweest in ons interieur, waar ik erdeer al over schreef in een vorige blogpost. 
Een hoogtepunt qua bloggen was dat ik als blogger vier pagina’s mocht vullen in het vtwonen loves blogs magazine! Ik was ontzettend vereerd en trots dat ik hieraan mocht meewerken. Als je dit leuke magazine nog niet gelezen hebt, is het hier nog te bestellen.

   
Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen. We zijn druk bezig met het kopen van een huis. Ons eerste koophuis. Heel spannend allemaal. Ik hoop dan ook echt dat het gaat lukken allemaal. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden van alles wat er bij komt kijken als je een huis gaat kopen. Dat is namelijk heel veel…. 

Ik wens jullie allemaal een prachtig, inspirerend 2017, met mooie gebeurtenissen. Maak herinneringen en maak tijd voor de mensen waar je het liefst mee bent! Eet je lievelingseten, dans en doe vooral niet te normaal als je dit niet wil. Durf en ga ervoor en blijf vooral jezelf! Proost op een mooi jaar!

Liefs, Sanne