Selecteer een pagina
Onze hal kon wel een make-over gebruiken. Het diende vooral als verzamelplaats van jassen (veel te veel jassen aan de kapstok waardoor die al meerdere malen van de muur gepleurd is….). Er liggen lelijke grijze tegels op de vloer en er ligt een vloermat, die best handig is, maar mooi is anders! 
De muren waren gewoon wit met hier en daar zwarte vegen, van het verhuizen en als de kinderwagen er langs gaat of er wordt een pakketje geleverd wat maar net door de deur past. Kortom: niks bijzonders en niet echt mooi. Onze voordeur is overigens echt de lelijkste voordeur ooit, dus daar keek je ook tegen aan in de hal. Tijd voor een make-over dus! We zijn aan het verbouwen thuis en dan mag de hal niet achterblijven. Ik had bedacht om de kleur van het jaar van histor te gebruiken: de kleur climax. Het is een hele toffe kleur, maar het viel met het licht daar in de hal wat te blauw uit. 

Toch maar schoolbordverf bij de action gehaald…. vijf potjes zijn er doorheen gegaan, maar het zit erop hoor. Schoolbordverf is heel fijn, het dekt heel goed in 1 keer.

Alles heb ik zwart gemaakt. Ook dus de binnenkant van de kunststof voordeur. Dat ziet er een stuk mooier uit. Kijken hoe lang dat mooi blijft. Je verft natuurlijk toch over kunststof heen…. 
Op instagram (bij: studio.sab zag ik dit leuke kijkkasten voorbij komen. Het is een klok van de action (6,95 euro) met een kastje erachter. Wil het uurwerk plaatje eruit en hoppa: tijd om je kijkkastje in te richten. Ik legde er een mooie steen met fossiel in die we vonden op vakantie, een oude batik stempel en een veertje. 


Ook hing ik een paar lijstjes met foto’s op. Het geheel is heel chic geworden! De kapstokken moeten wat leger blijven, anders kunnen we er nog niet doorheen. Maar dan is het wel proppen in een chique zwarte hal in ieder geval! Dat scheelt in ieder geval een beetje.
Eigenlijk moeten we ook echt een schoenenkast hebben zodat die niet meer allemaal op elkaar en door elkaar heen super in de weg staan…. Maar daar ga ik nog wel even voor kijken.

Liefs, Sanne