Selecteer een pagina
Je krijgt spontaan zin om schoon te maken….! Nee hoor, dat heb ik eigenlijk nooit. Sommige mensen wel?!
Maar: het ziet er allemaal wel een heel stuk leuker uit met de schoonmaak producten van een van mijn favoriete merken Mijn Stijl. Het ruikt lekker en het design is prachtig! 
Zo kan je de allesreiniger gewoon nog eens op het aanrecht laten staan! Als decoratie! Mijn stijl heeft een aantal fijne nieuwe geuren, zoals: patchouli en linnen.

Ook de emmer en de mooie hamamdoek zijn van mijn stijl.
De plumeau met lamswol is ook favoriet. Die zet je net even wat eerder neer dan een synthetisch blauw ding van de gemiddelde supermarkt.

Kijk hoe prachtig: afwasmiddel en handzeep in mooie witte flacons.

all pictures and styling: @enstijl

Ook heeft mijn stijl erg fijne douchegel, scrubzout en nu ook geurkaarsen. Dus in bad, met een geurkaars aan ernaast en scrubben maar! In bad gaan is het enige momentje per dag voor mezelf en dan probeer ik echt even te ontspannen. Lukt niet altijd…. Maar eerst de sfeer helemaal zen maken in de badkamer helpt wel een beetje mee!

Mijn favoriete geur van de vorige collectie was: vijg. Die vind ik nog steeds echt super lekker. De roomspray spray ik soms zelfs een beetje op mezelf!

De geur: linnen is mijn nieuwe favoriet. Heerlijk fris en het past goed bij de lente die er aan komt. Maar ook de patchouli lijn is heerlijk. En hee: ik mag een set van deze lijn weggeven! Dus wil je zo’n heerlijke set met prachtige verpakking in huis hebben staan? Doe dan mee! Volg @enstijl en @mijnstijl_nl op instagram en laat hieronder of onder de foto op instagram een berichtje achter.

all pictures and styling: @enstijl

Wat is jullie favoriete geur voor in huis?

Liefs, Sanne