Selecteer een pagina
Groots nieuws…. Ik kondigde het al aan op instagram: groots nieuws!

We gaan………. WEER VERHUIZEN! 

Ongelooflijk. Haha, wat bizar. Ik weet het! Maar we hebben toch de stap genomen en een ander huis gekocht!

Het is me allemaal wat…. 1 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, in de Leidsebuurt. De buurt waar we hiervoor ook woonden. Toch weer wat dichter bij school, bij opa en oma en vrienden. Dat is wat we wilden. We wilden graag een huis in het Ramplaan Kwartier, maar iedereen die in Haarlem woont, weet dat het daar echt niet te betalen is. En de meeste huizen daar zijn redelijk doorsnee, wat wij dan ook weer niet perse willen….

Dus wordt het weer de Leidsebuurt! Dit huis kwam voorbij en we hebben het gekocht! Jeeh!

1 december krijgen we de sleutel en we hebben nu ongeveer een maand uitgetrokken voor de klussen die we willen laten doen. Het is een erg goed huis al, maar niet helemaal onze (vooral mijn….) smaak nu. Dus: alle vloeren beneden eruit en de keuken moet anders en we gaan bijna alles laten schilderen…. Wat onwijs fijn om weer een nieuw project aan te gaan zo! Ons vaste klusteam (zo kan je het bijna al noemen) is weer opgetrommeld en we gaan zelf de boel weer aansturen ook dit keer.

Dit zijn wat foto’s (van Puur makelaars) van hoe het er nu uit ziet:

Ik heb er echt heel veel zin in!

Wel echt onwijs jammer dat we ons super fijne, enorm ruime huis gaan verlaten. Dat doet echt wel pijn. We hebben er zoveel tijd en liefde in gestoken. Maar het had gewoon net wat dichter bij school en opa en oma moeten staan. Uiteindelijk hebben toch de kinderen er dus nu voor gezorgd dat we deze beslissing genomen hebben.

Ik denk dat ik wel even erg moet huilen hoor, als we hier weg gaan. Wat een huis!
De ruime woonkamer van 70 vierkante meter met de prachtige vloer en de waanzinnige keuken…. Het bad tegenover het bed op de eerste verdieping en de super leuke kinderkamers op de tweede verdieping. 
En wat te denken van de super ruime vliering/zolder die wij hebben laten maken waar ik zoveel dozen en spullen kwijt kan…. Ik ga het echt wel missen. Maar het betekent dus ook: dat ons huis te koop komt te staan. 

Ik wil, net als de vorige keer, een open dag organiseren. Dus heb jij echt interesse en wil je het huis bezichtigen voor het op funda komt? Dat kan, stuur dan even een mailtje naar: enstijlemail@gmail.com.

Wat een nieuws he? Ik ga in mijn hoofd weer allemaal nieuwe plannen maken en uitwerken…. Ik kan weer aan de slag!
Blijven jullie de vorderingen volgen?


Liefs, Sanne