Selecteer een pagina
De raambekleding van inside blinds is binnen! 
We hebben hier bewust eventjes mee gewacht omdat ik niet zo goed kon beslissen wat we nou wilden. Raambekleding uitzoeken vind ik lastig. Het is een investering en je moet dan wel goed weten wat je echt mooi vindt. Raambekleding is namelijk wel heel bepalend voor de look and feel van je huis. 

Het is een totaal ander beeld als een huis vouwgordijnen heeft of lange gordijnen met een plooi. Of rolgordijnen. Of plisé gordijnen. Of jaloezieën. Je hoort het alweer: er is heel veel keus en dat is lastig met een nieuw huis. Je moet al zoveel beslissingen nemen. Ik weet het voor andere mensen vaak erg goed. Maar voor mijn eigen huis weet ik ook: ik ben heel veranderlijk, dus voor dit soort dingen moet ik er extra goed over nadenken. 

Vandaar dat we eventjes een paar weken nog geen echte gordijnen hebben. Maar: daar verzinnen we ook wel wat op.

We hebben nu wel een doordachte goeie keuze kunnen maken en voor alle ramen mooie raambekleding uitgezocht. Bij Inside Blinds. 

We hebben vouwgordijnen voor de begane grond aan de voorzijde uitgezocht. Vouwgordijnen met een linnen look. Aan de achterzijde van ons huis hebben we voor houten jaloezieën  gekozen.

Op de eerste verdieping is ook ons slaapgedeelte, onze slaapkamer eigenlijk. Daar wil je dan natuurlijk wel echt verduisterende gordijnen. Zodat je in de zomer ook een keertje kan uitslapen…. Haha, who am I kidding right?

Aan de voorzijde op de eerste verdiepingen hebben we voor vouwgordijnen gekozen. 

Erg chique en naturel. Dit is wat ik wil, qua sfeer.

Het maakt ons huis in ieder geval weer een stukje meer af.

Liefs, Sanne