Selecteer een pagina

Yes, we hebben weer gekampeerd. Het was een heerlijk weekend om te kamperen. Ok, ietsje te warm misschien, als ik dan moet zeuren. Maar het was super! 

Camping de Vinkenkamp in Lieren (dichtbij Apeldoorn) is net overgenomen door nieuwe eigenaren en ze hebben de camping een opfrisbeurt gegeven. Zo zijn er toffe safaritenten geplaatst. Vier bij elkaar op een veldje en toch heb je zeker de nodige privacy! Een kleine speeltuin is erbij en ook een grote trampoline. Dus de kinderen waren helemaal blij. En ik ook! Want: hangmat bij de tent! Wc en douche in de tent! Heerlijk bed in de tent! Aparte slaapkamer voor de kinderen in de tent! Do I need to say more?!

De kinderkamer in de tent heeft drie bedden, dus genoeg plek!

Dit is toch fijn? Zelfs aan details als geurstokjes in de tent zijn gedacht. Echt glamping!


In de buurt heb je een meertje waar je kan zwemmen: Bussloo. Het was wel druk, maar goed: het was dan ook wel 34 graden dit weekend. Echt op en top zomer.

Toch konden we de afstand bewaren en hebben we daar eventjes de verkoeling van het water op kunnen zoeken: lekker!

Op vrijdagavond kwam er een foodtruck op de camping waar we lekkere saté konden halen. Frietjes van de snackbar van de camping erbij en een koud drankje en wij hadden dus een top vrijdagavond. Dat begrijp je….

Ik vind de omgeving van Apeldoorn altijd erg fijn en ook Apeldoorn zelf is leuk! Dus je hoeft je hier zeker niet te vervelen! En weet je: soms is vervelen ook best wel een beetje fijn. En dat is ook een beetje wat vakantie en kamperen is. Een beetje lummelen, spelen, een boek lezen, wijn drinken voor de tent.

Zo’n weekend was het dus precies.

En hier hebben ze misschien nog wel een plekje voor deze zomer, waar in de rest van Nederland ongeveer nergens meer een spot te vinden is.

Volgend jaar willen we weer! Dus: tot snel weer Camping de Vinkenkamp!

Liefs, Sanne