Selecteer een pagina
Omdat ik voor de tweede keer een kind op de wereld heb gezet, deed ik mezelf deze poster cadeau van Tove Frank. Zij is een fotografe/kunstenares uit Scandinavië die prachtige foto’s maakt. Ik ben al een tijdje fan van haar werk en volg haar ook op instagram natuurlijk. Het is niet alleen fotografie, ze voegt altijd een stukje “magie” toe aan haar werk. 

all styling and pictures: @enstijl
Deze poster met de tekst You Rock vond ik wel toepasselijk om mezelf er aan te herinneren dat ik toch weer een hele prestatie geleverd heb met het op de wereld zetten van nog een kindje. De zwangerschap was niet altijd even leuk, in het begin was ik flink beroerd en helaas werd de fybromyalgie die ik heb tijdens de zwangerschap er ook niet bepaald minder op. Dan de angst die ik had voor de bevalling vanwege de slechte ervaring de vorige keer…. Ik vind dat ik best wat overwonnen heb! Deze poster kan me daaraan herinneren! Heb jij nou ook iets (dat heeft iedereen wel!) waar je af en toe even aan herinnerd moet worden omdat je geneigd bent je even overwinningen snel te vergeten: ik mag zo’n mooie poster van Tove Frank weggeven aan een van mijn lieve volgers op instagram. Iedereen steunt me en laat zulke lieve reacties achter bij de geboorte van Jip en ook op mijn verjaardag! Ik waardeer dat enorm! 

Zie op instagram hoe je mee kunt doen aan de give away van deze mooie poster! 

Liefs, Sanne