Selecteer een pagina

We zijn weer onwijs aan het verven geweest hoor, afgelopen weekend. We hebben heel Bootje’s nieuwe kamer geverfd. Zelf heeft hij mee gewerkt aan de eerste laag. Dat is de wallfix van vestingh. Heel fijn dat dit voorstrijkmiddel al op kleur is. Scheelt weer. Voor de kamer van Bo heb ik gekozen voor de kleur: Warm Tan (NO. 91). Dit wil ik gaan combineren met een mooie diep donker blauwe kleur (die ik in Marrakech veel zag) en wat echt de lievelingskleur is van Bo. Hij wilde een woestijn kamer met ook blauw. Nou, dan gaan we dat regelen, toch? Alle muren kregen dus eerst een laagje met de wallfix in Warm Tan. Daaroverheen brachten we twee lagen Lab Eco Wallpaint in Warm Tan aan. Met een roller (voornamelijk). De hoekjes deed ik met een kwast.

Zaterdag heeft Mari de eerste laag wallfix zelf verder afgemaakt en ben ik met de kids maar gaan chillen. Want die waren alweer moe enzo. Klussen met kinderen is top…. Werkt enorm goed….

Zondag hebben we veel kunnen doen, want toen waren de kinderen bij opa en oma. Omdat ik de vorige keer zo enorm kapot was na het verven, hadden we hulp nu van een vriendin, heb ik de hoekjes gedaan en Mari heeft gerold en heb ik regelmatig even pauze gehouden. Er moet ook iemand de broodjes en catering regelen toch? Dat was dus mijn werkje…. En dat ging dus een stukje beter.

De balken hebben we goed schoongemaakt en laten we voor nu even zo qua kleur. Ik ben dol op ton sur ton, maar dit staat eigenlijk ook wel tof zo.
Dat zitje daar bij het raam is ook echt mooi zo in kleur!

Na 1 laagje dekte het eigenlijk ook wel al goed. Maar vooral omdat het een donkere kleur is, is een extra laag wel nodig voor echt goeie dekking. De kamer is wel een stukje donkerder geworden zo. Maar onwijs sfeervol. Bo speelt weinig op zijn eigen kamer en slaapt er vooral. En dan moet het donker zijn, anders kan hij niet slapen. Dus dit is ideaal! En erg mooi! Soms lijkt de kleur wel een beetje mat goud. Erg tof! Bo heeft de foto’s gezien en vindt het prachtig! Ik ben benieuwd wat hij van z’n kamer vindt als daar straks een vloer ligt en ik hem heb ingericht…. Zin in!

Liefs, Sanne