Selecteer een pagina

Jongens, wat een gedoe…. @enstijl is al weken niet meer beschikbaar voor mij op instagram. Wat is er gebeurd?

Ik switchte tussen accounts (wat ik altijd doe) en opeens donderde het systeem me eruit. Ik moest me opnieuw aanmelden met @enstijl en wat blijkt? Ik ben dus echt een te grote chaoot. Ik ben mijn wachtwoord dus kwijt. En zo ook de verificatiecodes van de tweestaps verificatie die ik natuurlijk braaf had ingeschakeld. Dus…. Ik kan er niet meer in.

En instagram en Facebook zijn nou niet echt goed te bereiken helaas.

Dus daar zit ik dan. Met allemaal mooie foto’s. Van ons fijne huis, van onze Marokko vakantie. Die ik allemaal met jullie wil delen. Maar dat kan dus niet! Te stom….!

Maar goed, eigenlijk geen reden om niet hier door te gaan met enstijl.

Al voelt het wel een beetje raar. Ik deelde alles natuurlijk op @enstijl op instagram. Dus vanuit daar kon je ook mijn site bezoeken. Ik hoop dat je alsnog mijn blog blijven opzoeken en hopelijk komt het ooit weer goed en krijg ik @enstijl weer terug.

In de tussentijd kan je ook @atelierenstijl volgen voor de dagelijkse updates, plaatjes en dergelijke.

Tot snel! Liefs, Sanne