Selecteer een pagina
De mannen thuis zeurde een beetje over koude voeten. De ene trekt meteen na werk hele dikke, warme sokken aan en van de ander moest ik vanochtend zelfs zijn giraffe knuffel sokjes aan doen, omdat de giraffe het ook koud had. Dat waren dus vier sokjes. Nu is er niks mis met lekkere, warme sokken! Maar gelukkig kwam er vandaag ook een andere oplossing binnen! Twee nieuwe vloerkleden van vloerkledenloods.nl 

Een voor in de slaapkamer van Bo en eentje voor in onze slaapkamer. Voor de slaapkamer van bo heb ik voor een vintage look, licht groen kleed gekozen. De vintage infinity Dill staat mooi en geeft nog wat extra kleur aan de kamer. Het kleed voelt lekker zacht aan!  
Wij hebben tegenwoordig natuurlijk een bijna geheel zwarte slaapkamer. Daar moest een donker kleed bij, vond ik. Ook een kleed met een vintage look, maar dan in grijs met zwart. Staat prachtig bij het zwart! 
Dus: geen gezeur meer over koude voeten nu met lekkere kleden in de slaapkamers. Een vloerkleed maakt je slaapkamer ook echt af. Voelt meteen nog gezelliger. En voor Bo is het erg fijn dat hij ook goed kan spelen op het kleed in z’n kamer. 

Vloerkledenloods.nl heeft een enorm assortiment en ze hebben van alles wat. 
Daar kon ik dan ook goed slagen voor beide kleden! En ze zijn nog betaalbaar ook! Joepie!