Selecteer een pagina

Een extra dosis gezondheid in een flesje kan iedereen wel gebruiken in deze roerige tijden, toch? Ik ook zeker. Door de stress van het verbouwen en verhuizen en alles daarom heen schiet gezond eten er nog wel eens bij in. Door stress ga ik ook altijd meer eten. Emotie eten…. En dat is dus juist niet altijd even gezond…. Dus ik was blij toen ik Frescious ontdekte.

Deze sappen worden geslowjuiced. Is dat een werkwoord? Geen idee. Wel weet ik nu dat als je slowjuiced er veel minder voedingsstoffen verloren gaan.

De flesjes sap worden bevroren geleverd zodat de power van de sap bewaard blijft.

Ik bestelde de family box voor onszelf en de kids. Want die eten helemaal niet elke dag hun groenten. Fruit gaat er altijd wel in. Groente blijft lastig…. Eens kijken of het zo wel zal gaan. Bo is een moeilijke met dit soort dingen. Maar ik zet mijn geld op Jip, die het wel interessant vindt om gekleurde sapjes te drinken uit haar flesje. Mooi meegenomen zou dat toch zijn?

Zo voel ik me toch weer ietsje minder schuldig over die oliebol (of twee) en heb ik in ieder geval een heel groot deel van mijn dagelijkse groente en fruit al binnen!

En lekker is het ook! Ok, toegegeven: die met paprika erin vond ik niet zo lekker. Maar dat is ook omdat ik best wel een paprika hater ben (paprika chips houd ik dan overigens weer wel enorm van).

Met de code: ENSTIJL15 krijg je tot en met 9 maart 15% korting!

Ik ben benieuwd of ik het ga merken. Ik drink lekker verder ondertussen!

Liefs, Sanne