Selecteer een pagina
Jullie weten misschien wel dat ik een beetje een haat liefde verhouding heb met planten. Ik vind het groen niet altijd mooi, maar doordat de man er wel erg van houdt en hij op zich soms (heel soms hoor….) ook nog wel wat mag beslissen of vinden, hebben we nu wat planten in huis. Mijn favoriete plant is de strelitzia. Een prachtige, grote plant met grote bladeren. Deze plant vind ik wel echt mooi. Ik heb er al eens eentje dood laten gaan, dus voor die we nu hebben, probeer ik extra goed te zorgen. 

Een XXL variant heb ik besteld via fleurdirect.nl
Een website waar je je planten online kan bestellen: zo handig. Als ik met kinderwagen (een groot ding) en twee kids naar het tuincentrum ga en een grote plant wil halen, kan dat dus niet.

Dus als ie dan gewoon aan de deur geleverd kan worden (met nog wat groene tips erbij ook) is dat heel fijn! Een keer per maand voeden met “groene planten” voeding en 1 keer per week water geven. Hij moet op een lichte plek staan, maar niet in de volle zon. Dat had ik dus vorige keer allebei verkeerd gedaan. En nu staat hij hier….

In een grote doos werd deze strelitzia Nicolai XXLbn  geleverd. Hij staat prachtig naast de bank. Ik ga onwijs m’n best doen met deze. Het is vooral ook belangrijk om deze niet te veel water te gegeven, anders verzuipt ie.

all pictures: @enstijl
Wat is jullie favoriete plant? 

Ik houd jullie op de hoogte!


Liefs, Sanne